Bancuri & Radio Sant

Trei tineri au mers la restaurant, au consumat ce au dorit, apoi au plecat fără să plătească. Câteva zile mai târziu, proprietarul a primit un plic. Când l-a desfăcut, a înlemnit. Ce au putut face bărbații depășește orice imaginație

Trei tineri au decis să ia cina într-o seară la restaurantul Kilimandjaro din Middlesbrough, însă aceștia au plecat fără să achite nota de plată. Inițial, au vrut să plăteascî folosind un card bancar, dar pentru că restaurantul nu avea acest serviicu, ospătarul le-a dat voie acestora să plece la un bancomat, dar cei trei nu s-au mai întors.

„De obicei, nu pleacă tot grupul la un bancomat. Tocmai ce le-am spus angajaților ca data viitoare să se asigure că unul dintre ei rămâne în local”, a spus proprietarul restaurantului, Apollo Apollinaire. „Acceptasem ideea că am pierdut banii”, a complet el.

Câteva zile mai târziu, bărbatul a primit o scrisoare în care cei trei tineri își prezentau scuzele. Mai mult, în plic erau 40 de lire, cu 5 lire mai mult decât nota de plată.

„În timp ce căutam un bancomat, ne-am dat seama că ultimul tren către casă va pleca în scurt timp. (…) Am alergat către gară și am luat ultimul tren. În acel moment, ne-am dat seama de acțiunile noastre și am decis să trimite o scrisoare în care vă cerem scuze”, au explicat cei trei tineri – Tom, Alex și Harry.

Proprietarul restaurantului a publicat pe o rețea socialăp poze cu scrisoarea celor trei tineri, iar internauții au reacționat imediat, lăudând gestul tinerilor.

Sursa: libertatea.ro

Loading...
Loading...

Cele mai distribuite